Direktlänk till inlägg 28 juli 2008

Hemma igen från Boule-SM i Borås

Av kerstin & Conny ek Carlsson - 28 juli 2008 11:48

Nu är vi hemma igen från Boule-Sm i Borås jag och Conny spelade mix dubbel å kom som bäst på 33 plats av över 250 lag så det är rätt så bra hade det inte varit denna värme så hade det nog gott bättre.

Chilla har klarat det förvånadsvis bra hon har träffat massor av hundar som hon först är lite rädd för men det skall ändå nosas och tillslut så är leken i full gång. Å alla skall fram å klappa å påpeka är det en shäfer, nä det är en kelpie säger vi,  å så söt den är  och då får de ett hugg i näsan av chilla dessa vassa tänder. Hon är lugn och sover och äter på dagarna men framåt kvällningen efter åtta blir hon en varulv, ska bita i allt får spel å kutar runt i alla rum 100 gånger, hon får fnatt,  i natt har vi inte sovit många timmar hon är hopplös på kvällarna. Men hon är så underbar ändå.

I dag skall vi till veterinären å få vaccinationen undra hur det skall gå?

Här kommer några sköna bilder från semestern.

Semester bilder  
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Jaha då har man blivit med valp igen har ju nästan glömt bort hur det var med all pink å bajs inne :( Akila är den nya stjärnan är i från Midimys Mea å Grejaskogens Iebu nere i Kungsbacka, Fjärås. Hon har varit hos oss nu i ca 5 veckor å Chilla ha...

Av kerstin & Conny ek Carlsson - 14 januari 2011 23:24

Ja här var det länge sedan jag var inne, det har varit fullt upp . Fick lägenheten såld i nöd å näppe halv 6 på fredagseftermiddagen en vecka efter utgående tid enligt banken men med lite sharm å tur så ska vi lämna nycklarna den 21 nu. Det ska bli...

Av kerstin & Conny ek Carlsson - 24 augusti 2010 12:54

Ja då har sommaren paserat eller snarare semestern, det har varit bouletävlingar,Boule SM, lydnadstävlingar, agilitytävlingar och husköp. Boule SM var okej vi kom ur gruppen för det mesta och Conny kom bland de 25 bästa i Sverige i Singeln. Det var...

Av kerstin & Conny ek Carlsson - 13 augusti 2010 23:38


Äntligen har vi hittat vårat hus å budgivningen gick i vår väg. Till Ösmo drar flyttlasset den 1 November. Men innan dess måste vi få våran lägenhet såld så nu fäjas det å putsas det som bara den. Det är fokus nu på att någon köper våran 4 rok på 7...

 VI NOLLADE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!       EN HALV SEKUND FRÅN EN PINNE FAN,FAN Å ÅTER FAN  .  MEN VI NOLLADE   Tävlade på Stockholm södra ,Ågesta i går kväll och kom på 12:e plats av 73 starter på 36sek tog loppet den som fic...

Presentation

Besöksstatistik

Fråga mig

0 besvarade frågor

Nynäs väder

Vädret Nynäshamn

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2008 >>>

Länkar

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Sök i bloggen

Omröstning

Tar ni hundägare upp efter er?
 Alltid, men har glömt påse någon gång men gått tillbaka och plockat upp senare.
 Ibland,inne i stan där folk går.
 Aldrig, det där får du ta med hunden.

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se