Direktlänk till inlägg 10 augusti 2008

Veckan går aldeles för fort !

Av kerstin & Conny ek Carlsson - 10 augusti 2008 19:03

Nu har det gått en till vecka och Chilla har blivit lite större . Lite mindre bitig mot alla hon hälsar på men ännu är hon en Piraja hemma när hon har för mycket energi i kroppen.

Har gått lite längre promenader och då har hon blivit en liten fegis när hon inte känner igen sig men med lite godis och lite pushningar så går hon glatt med. Grisöronen är fortfarande en stor favorit så där är redningen när pirajan kommer fram. På tisdag skall vi gå på någon föreläsning om hundar på ett kafe utanför Nynäshamn, han skall ha föreläst för Cesar han som kan prata med hundar från TVn, få se om det är intresant vi skall även lämna henne till Connys mamma denna vecka då vi båda skall jobba dag, få se om hon orkar med Chilla. Har anmält oss till valpkurs den 6 sep det skall bli kul.

 
ANNONS
 
Inger Pippi, Elektra & Cocos

Inger Pippi, Elektra & Cocos

11 augusti 2008 09:09

Halloj!
Surfa in på Canis hemsida och läs om valpbitning i deras artikelbibliotek......den metoden ska jag testa på Pirajans syster Cocos.
Kul med valpkurs Janne o Cocos börjar den 26 augusti.
Ha det bra!

http://olsen.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Jaha då har man blivit med valp igen har ju nästan glömt bort hur det var med all pink å bajs inne :( Akila är den nya stjärnan är i från Midimys Mea å Grejaskogens Iebu nere i Kungsbacka, Fjärås. Hon har varit hos oss nu i ca 5 veckor å Chilla ha...

Av kerstin & Conny ek Carlsson - 14 januari 2011 23:24

Ja här var det länge sedan jag var inne, det har varit fullt upp . Fick lägenheten såld i nöd å näppe halv 6 på fredagseftermiddagen en vecka efter utgående tid enligt banken men med lite sharm å tur så ska vi lämna nycklarna den 21 nu. Det ska bli...

Av kerstin & Conny ek Carlsson - 24 augusti 2010 12:54

Ja då har sommaren paserat eller snarare semestern, det har varit bouletävlingar,Boule SM, lydnadstävlingar, agilitytävlingar och husköp. Boule SM var okej vi kom ur gruppen för det mesta och Conny kom bland de 25 bästa i Sverige i Singeln. Det var...

Av kerstin & Conny ek Carlsson - 13 augusti 2010 23:38


Äntligen har vi hittat vårat hus å budgivningen gick i vår väg. Till Ösmo drar flyttlasset den 1 November. Men innan dess måste vi få våran lägenhet såld så nu fäjas det å putsas det som bara den. Det är fokus nu på att någon köper våran 4 rok på 7...

 VI NOLLADE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!       EN HALV SEKUND FRÅN EN PINNE FAN,FAN Å ÅTER FAN  .  MEN VI NOLLADE   Tävlade på Stockholm södra ,Ågesta i går kväll och kom på 12:e plats av 73 starter på 36sek tog loppet den som fic...

Presentation

Besöksstatistik

Fråga mig

0 besvarade frågor

Nynäs väder

Vädret Nynäshamn

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2008 >>>

Länkar

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Sök i bloggen

Tidigare år

Omröstning

Tar ni hundägare upp efter er?
 Alltid, men har glömt påse någon gång men gått tillbaka och plockat upp senare.
 Ibland,inne i stan där folk går.
 Aldrig, det där får du ta med hunden.

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se