Direktlänk till inlägg 2 september 2008

Äntligen lite semester igen!

Av kerstin & Conny ek Carlsson - 2 september 2008 21:10

Ja så är det september gud vad tiden går fort nu är ju Chilla nästan 4 månader.Vi gick på en ludnads kurs i går med Lennart Nordlander som hunddressör. Det gick väll så där man skulle rycka i kopplet om hon inte lyder men vi får väll se om vi går fler gånger. Det är valpkurs på lördag det skall bli kul. Hon kan redan sitt, ligg, lite inkallning , stanna kvar å sedan har hon nog gått igenom alla agility hinder å hon vill bara mer å mer. Men hon är lite dålig på att lysna när man vill ha in henne från lek så vi får nog öva lite. Bitandet är lite mindre och någon tand har hon tappat så vi får hoppas att det inte blir lika vassa när de nya växer ut. Hon är så got som rumsren men hon säger inte till så vi får kolla klockan lite extra. Sedan blir det lite rabiata utfall på kvällarna.

Hon har lekt med grannens mammas hund Shiba och det är världens snällaste hund nästan för snäll när Chilla går på så hårt. De andra grannarnas hundar går också bra fast de säger ifrån lite mer.

Så semester - skall pynta i trädgården, sätta upp en kökslampa,höst städa, m.m vi får se hur mycket jag hinner. Ska ju försöka hinna med att lämna Chilla ensam hemma nåra timmar också tiden går ju så fort.

Var i dag på Floting det var en skön upplevelse man till och med somnade i saltvattnet.I dag fick hon en ny bädd å den har hon sovit och gosat i hela dagen lång.


Här kommer lite sköna bilder på den lilla krabaten på 8,4 kg.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Jaha då har man blivit med valp igen har ju nästan glömt bort hur det var med all pink å bajs inne :( Akila är den nya stjärnan är i från Midimys Mea å Grejaskogens Iebu nere i Kungsbacka, Fjärås. Hon har varit hos oss nu i ca 5 veckor å Chilla ha...

Av kerstin & Conny ek Carlsson - 14 januari 2011 23:24

Ja här var det länge sedan jag var inne, det har varit fullt upp . Fick lägenheten såld i nöd å näppe halv 6 på fredagseftermiddagen en vecka efter utgående tid enligt banken men med lite sharm å tur så ska vi lämna nycklarna den 21 nu. Det ska bli...

Av kerstin & Conny ek Carlsson - 24 augusti 2010 12:54

Ja då har sommaren paserat eller snarare semestern, det har varit bouletävlingar,Boule SM, lydnadstävlingar, agilitytävlingar och husköp. Boule SM var okej vi kom ur gruppen för det mesta och Conny kom bland de 25 bästa i Sverige i Singeln. Det var...

Av kerstin & Conny ek Carlsson - 13 augusti 2010 23:38


Äntligen har vi hittat vårat hus å budgivningen gick i vår väg. Till Ösmo drar flyttlasset den 1 November. Men innan dess måste vi få våran lägenhet såld så nu fäjas det å putsas det som bara den. Det är fokus nu på att någon köper våran 4 rok på 7...

 VI NOLLADE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!       EN HALV SEKUND FRÅN EN PINNE FAN,FAN Å ÅTER FAN  .  MEN VI NOLLADE   Tävlade på Stockholm södra ,Ågesta i går kväll och kom på 12:e plats av 73 starter på 36sek tog loppet den som fic...

Presentation

Besöksstatistik

Fråga mig

0 besvarade frågor

Nynäs väder

Vädret Nynäshamn

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2008 >>>

Länkar

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Sök i bloggen

Omröstning

Tar ni hundägare upp efter er?
 Alltid, men har glömt påse någon gång men gått tillbaka och plockat upp senare.
 Ibland,inne i stan där folk går.
 Aldrig, det där får du ta med hunden.

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se