Direktlänk till inlägg 6 oktober 2008

Sista gången på valpkursen

Av kerstin & Conny ek Carlsson - 6 oktober 2008 12:05

Jaha då har det varit sista gången på valpkursen. chilla kunde mycket innan valpkursen men det har blivit bättre kontakt, hon kan sitt, ligg, stanna kvar, man kan gå runt 20 meter när hon sitter å stannar kvar sedan är det inkallning å då skuter hon i väg å sitter så fint vid sidan när hon kommer in en 10 poängare, kan även ligg å stanna kvar  när man går ifrån (platsliggning). Sen kan hon snurra, tass puss på kund, även fotgåendet blir allt bättre man får nästan inte ge henne godis för då går hon bara efter händerna så det blir bara beröm med rösten då blir det som bäst det blir någon frolic bit vid sluttet av träningen.

Sista gången på valpkursen var det uppletande i skogen. Det tyckte hon var roligast hon klarade uppletandet på ca 30 meter. Sedan fick de prova på agility tunneln den har hon provat på flera gånger å den älskar hon ju, även säcken, A-hindret, balans hindret å bommen klarar hon. Ska börja på Agility grundkurs i morgon så det ska bli kul för Chilla

Hon har även blivit en myggsnappare. Det roligaste var när det satt en mygga på väggen, hon for med nosen in i väggen den blev en aningen mindre (skämt).

Chilla den mest vältränande i kullen på 10kg

 
ANNONS
 
Benga

Benga

6 oktober 2008 13:10

Kul att det går så bra. Var ändå lite försiktig med balanshindren i agility (A-hinder, balansbom, gunga) då hon ännu inte är färdigvuxen i kroppen och det är så lätt hänt att hon skadas eller blir skrämd. Något som kan ta evigheter att arbeta bort. Det finns ju så mycket andra hinder att arbeta med under tiden.

Ha det bra och hoppas vi ses framöver
Benga & Chip

http://www.soltorp.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Jaha då har man blivit med valp igen har ju nästan glömt bort hur det var med all pink å bajs inne :( Akila är den nya stjärnan är i från Midimys Mea å Grejaskogens Iebu nere i Kungsbacka, Fjärås. Hon har varit hos oss nu i ca 5 veckor å Chilla ha...

Av kerstin & Conny ek Carlsson - 14 januari 2011 23:24

Ja här var det länge sedan jag var inne, det har varit fullt upp . Fick lägenheten såld i nöd å näppe halv 6 på fredagseftermiddagen en vecka efter utgående tid enligt banken men med lite sharm å tur så ska vi lämna nycklarna den 21 nu. Det ska bli...

Av kerstin & Conny ek Carlsson - 24 augusti 2010 12:54

Ja då har sommaren paserat eller snarare semestern, det har varit bouletävlingar,Boule SM, lydnadstävlingar, agilitytävlingar och husköp. Boule SM var okej vi kom ur gruppen för det mesta och Conny kom bland de 25 bästa i Sverige i Singeln. Det var...

Av kerstin & Conny ek Carlsson - 13 augusti 2010 23:38


Äntligen har vi hittat vårat hus å budgivningen gick i vår väg. Till Ösmo drar flyttlasset den 1 November. Men innan dess måste vi få våran lägenhet såld så nu fäjas det å putsas det som bara den. Det är fokus nu på att någon köper våran 4 rok på 7...

 VI NOLLADE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!       EN HALV SEKUND FRÅN EN PINNE FAN,FAN Å ÅTER FAN  .  MEN VI NOLLADE   Tävlade på Stockholm södra ,Ågesta i går kväll och kom på 12:e plats av 73 starter på 36sek tog loppet den som fic...

Presentation

Besöksstatistik

Fråga mig

0 besvarade frågor

Nynäs väder

Vädret Nynäshamn

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2008 >>>

Länkar

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Sök i bloggen

Omröstning

Tar ni hundägare upp efter er?
 Alltid, men har glömt påse någon gång men gått tillbaka och plockat upp senare.
 Ibland,inne i stan där folk går.
 Aldrig, det där får du ta med hunden.

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se