Direktlänk till inlägg 16 oktober 2008

Man hinner inte blogga

Av kerstin & Conny ek Carlsson - 16 oktober 2008 09:19

Jaha nu har det nästan gått två veckor.

Har varit på Hem och villa mässan i Älvsjö förra fredagen med syrran, det blev en liten avkopling i en skön massars stol, onda fötter å köpet blev en persien rengörare och en gummiborste som ska ta allt hundhår. I lördags så murade jag och Conny en mur framför rabbatten. det var mycket svett och tårar ( skämt) men jobbigt var det i allafall men med rätt verkyyg så blir det rätt kul. Vi hade en grym träningsvärk i baksidan av låren dagen efter. Chilla försökte vara en soldyrkare fast det varade inte så länge det tog ju så lång tid med muren tyckte hon. Men i dag längter vi tillbaka till i söndags då det var sommar värme i dag är det höst rusk med blåst och regn, hemskt. Har även varit på tredje lektionen på agility kursen. Chilla klarade tre hopp och tunneln i en kombination hon är så duktig. Nästa gång är det däcket och gungan får åka upp i kväll om det klarnar upp å träna lite, hon är BÄST!!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Jaha då har man blivit med valp igen har ju nästan glömt bort hur det var med all pink å bajs inne :( Akila är den nya stjärnan är i från Midimys Mea å Grejaskogens Iebu nere i Kungsbacka, Fjärås. Hon har varit hos oss nu i ca 5 veckor å Chilla ha...

Av kerstin & Conny ek Carlsson - 14 januari 2011 23:24

Ja här var det länge sedan jag var inne, det har varit fullt upp . Fick lägenheten såld i nöd å näppe halv 6 på fredagseftermiddagen en vecka efter utgående tid enligt banken men med lite sharm å tur så ska vi lämna nycklarna den 21 nu. Det ska bli...

Av kerstin & Conny ek Carlsson - 24 augusti 2010 12:54

Ja då har sommaren paserat eller snarare semestern, det har varit bouletävlingar,Boule SM, lydnadstävlingar, agilitytävlingar och husköp. Boule SM var okej vi kom ur gruppen för det mesta och Conny kom bland de 25 bästa i Sverige i Singeln. Det var...

Av kerstin & Conny ek Carlsson - 13 augusti 2010 23:38


Äntligen har vi hittat vårat hus å budgivningen gick i vår väg. Till Ösmo drar flyttlasset den 1 November. Men innan dess måste vi få våran lägenhet såld så nu fäjas det å putsas det som bara den. Det är fokus nu på att någon köper våran 4 rok på 7...

 VI NOLLADE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!       EN HALV SEKUND FRÅN EN PINNE FAN,FAN Å ÅTER FAN  .  MEN VI NOLLADE   Tävlade på Stockholm södra ,Ågesta i går kväll och kom på 12:e plats av 73 starter på 36sek tog loppet den som fic...

Presentation

Besöksstatistik

Fråga mig

0 besvarade frågor

Nynäs väder

Vädret Nynäshamn

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2008 >>>

Länkar

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Sök i bloggen

Omröstning

Tar ni hundägare upp efter er?
 Alltid, men har glömt påse någon gång men gått tillbaka och plockat upp senare.
 Ibland,inne i stan där folk går.
 Aldrig, det där får du ta med hunden.

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se