Direktlänk till inlägg 7 november 2008

6 månader hurra hurra!!!!

Av kerstin & Conny ek Carlsson - 7 november 2008 16:49

Grattis på 6 månaders dagen Klicka på mig! Har köpt några goda chips. märgben och en hund pip som vi slog in till Chilla hon blev helt överlycklig. Hon gick på godsaken först och sedan var våra öron bedövade en halv timme tills hon slocknade i sin fina bädd som hon har växt  i.Chilla väger nu 12,7 kg å hon börjar gå väldigt fint i fotgående och inkallningen sitter hon så fint vid sidan.Vi har även gått en ny börja kurs i agility vi har gått igenom alla hinder å hon klarar dem gallant, har även satt ihop 4 kombinationer som hon klarar galant. Det är bara två gånger kvar få se om det blir en lite tävling  den sista gången hoppas att det har torkat upp å inte är så blött förra gången var det som att simma i lera det var ej så skönt tyckte Chilla Klicka på mig!Här kommer några bilder på födelsedag's hunden grattsi på er alla väntar redan på en hundträff.

 
ANNONS
 
Ingen bild

Anna & Ebba

7 november 2008 20:45

Grattis Chilla! Nu var det länge sen Ebba träffa sin tvilling ;) Dom är sååå lika, Ebba väger nog ett par kilo mer dock. Vad kul att det går så bra för er. Krama om den "stora" voffen från syster svart.

 
Inger Pippi, Elektra & Cocos

Inger Pippi, Elektra & Cocos

9 november 2008 10:34

Hej på Er!
Härligt med pipleksaker, eller hur?
Gratta bebben från oss alla!!
Kul att ni är så aktiva med Chilla både lydnad o agilityhund den lilla sötnosen!!
Ska vi ha en träff nu i vinter??
Hade tänkt mej till våren men börjar bli riktigt sugen redan nu, kan ni tänka Er att komma över en dag eller helg??

http://olsen.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Jaha då har man blivit med valp igen har ju nästan glömt bort hur det var med all pink å bajs inne :( Akila är den nya stjärnan är i från Midimys Mea å Grejaskogens Iebu nere i Kungsbacka, Fjärås. Hon har varit hos oss nu i ca 5 veckor å Chilla ha...

Av kerstin & Conny ek Carlsson - 14 januari 2011 23:24

Ja här var det länge sedan jag var inne, det har varit fullt upp . Fick lägenheten såld i nöd å näppe halv 6 på fredagseftermiddagen en vecka efter utgående tid enligt banken men med lite sharm å tur så ska vi lämna nycklarna den 21 nu. Det ska bli...

Av kerstin & Conny ek Carlsson - 24 augusti 2010 12:54

Ja då har sommaren paserat eller snarare semestern, det har varit bouletävlingar,Boule SM, lydnadstävlingar, agilitytävlingar och husköp. Boule SM var okej vi kom ur gruppen för det mesta och Conny kom bland de 25 bästa i Sverige i Singeln. Det var...

Av kerstin & Conny ek Carlsson - 13 augusti 2010 23:38


Äntligen har vi hittat vårat hus å budgivningen gick i vår väg. Till Ösmo drar flyttlasset den 1 November. Men innan dess måste vi få våran lägenhet såld så nu fäjas det å putsas det som bara den. Det är fokus nu på att någon köper våran 4 rok på 7...

 VI NOLLADE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!       EN HALV SEKUND FRÅN EN PINNE FAN,FAN Å ÅTER FAN  .  MEN VI NOLLADE   Tävlade på Stockholm södra ,Ågesta i går kväll och kom på 12:e plats av 73 starter på 36sek tog loppet den som fic...

Presentation

Besöksstatistik

Fråga mig

0 besvarade frågor

Nynäs väder

Vädret Nynäshamn

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2008 >>>

Länkar

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Sök i bloggen

Omröstning

Tar ni hundägare upp efter er?
 Alltid, men har glömt påse någon gång men gått tillbaka och plockat upp senare.
 Ibland,inne i stan där folk går.
 Aldrig, det där får du ta med hunden.

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se