Direktlänk till inlägg 27 november 2008

Snön kom och gick

Av kerstin & Conny ek Carlsson - 27 november 2008 18:13

Jaha då har snön kommit och i dag har den nästan smält bort.

Chilla älskar att racea i snön. först tyckte hon att det var konstigt men sen blev det full fart och äta snö är gott tydligen.

I tisdags var det dags för finalen på Agility kursen å det var massor med snö så alla var lite uppspelta, lite uppvärmning först och lite påminnelse om alla hinder vi hade ju inte varit där på en månad nu ville hon ju ialla fall sitta och gå över allt . Sen blev det en liten tävling på 12 hinder och Chilla kom 2:a på 1,14 , Bordicollin som vann hade 40s. Men om det hade varit en

riktig tävling så hade nog alla blivit diskade , det gick fel, rev å alla dessa kontaktfällt. Men det var ju första gången å kallt, halt och mörkt. Så vi får se i vår när vi tar upp Agilityn igen, Men Askul var det, får nog öka på kondisen lite mer man var helt slut när man sprang med Chilla. Chilla var bäst ändå tycker Jag å Conny hon var ju minst av dem alla. Nu är det bara 12 månader innan Chilla får tävla det är bara att öva , vi ska komma om bordicollin. Har tagit lite bilder, på agility plan är det lampor men det blev tydligen för mörkt för kameran ändå.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Jaha då har man blivit med valp igen har ju nästan glömt bort hur det var med all pink å bajs inne :( Akila är den nya stjärnan är i från Midimys Mea å Grejaskogens Iebu nere i Kungsbacka, Fjärås. Hon har varit hos oss nu i ca 5 veckor å Chilla ha...

Av kerstin & Conny ek Carlsson - 14 januari 2011 23:24

Ja här var det länge sedan jag var inne, det har varit fullt upp . Fick lägenheten såld i nöd å näppe halv 6 på fredagseftermiddagen en vecka efter utgående tid enligt banken men med lite sharm å tur så ska vi lämna nycklarna den 21 nu. Det ska bli...

Av kerstin & Conny ek Carlsson - 24 augusti 2010 12:54

Ja då har sommaren paserat eller snarare semestern, det har varit bouletävlingar,Boule SM, lydnadstävlingar, agilitytävlingar och husköp. Boule SM var okej vi kom ur gruppen för det mesta och Conny kom bland de 25 bästa i Sverige i Singeln. Det var...

Av kerstin & Conny ek Carlsson - 13 augusti 2010 23:38


Äntligen har vi hittat vårat hus å budgivningen gick i vår väg. Till Ösmo drar flyttlasset den 1 November. Men innan dess måste vi få våran lägenhet såld så nu fäjas det å putsas det som bara den. Det är fokus nu på att någon köper våran 4 rok på 7...

 VI NOLLADE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!       EN HALV SEKUND FRÅN EN PINNE FAN,FAN Å ÅTER FAN  .  MEN VI NOLLADE   Tävlade på Stockholm södra ,Ågesta i går kväll och kom på 12:e plats av 73 starter på 36sek tog loppet den som fic...

Presentation

Besöksstatistik

Fråga mig

0 besvarade frågor

Nynäs väder

Vädret Nynäshamn

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2008 >>>

Länkar

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Sök i bloggen

Omröstning

Tar ni hundägare upp efter er?
 Alltid, men har glömt påse någon gång men gått tillbaka och plockat upp senare.
 Ibland,inne i stan där folk går.
 Aldrig, det där får du ta med hunden.

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se