Direktlänk till inlägg 8 maj 2009

Chilla 1 År

Nu har Chilla blivit 1 år å mer vild än tam. Fast världens bästa lydnads tjej på plan när hon vill. Är lite ängslig på  platsliggningen men det kommer väll, apporten tar hon inte ännu men när vi kastar ut den så kommer hon in med den ialla fall. Har varit uppe på bruks för första gången när dem skuter å hon reagerade inte när hon var en bit bort så det kommer nog att funka bra på MH.

Har hållit på med trädgårdsslänten nu snart i ett års tid å man kan se snart ett färdigt resultat det är bara lite jord, lite bark å några blommor till så kanske till sommaren är den färdig. Ska även olja in trappen å balkongen i morgon. Å Conny ska dömma landslagskvalet i boule i morgon hoppas att det blir lite sol i allafall.

 
ANNONS
 
Inger med flock

Inger med flock

9 maj 2009 12:23

Ge sötnosen en blöt puss från gamelhusse o matte samt övriga flocken!
Ha det gott!!

Hoppas vi kan ses snart!

http://olsen.bloggagratis.se

 
Åsa

Åsa

9 maj 2009 19:49

Grattis lite i efterskott! Broder Chip hälsar att livet leker!

http://www.soltorp.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Jaha då har man blivit med valp igen har ju nästan glömt bort hur det var med all pink å bajs inne :( Akila är den nya stjärnan är i från Midimys Mea å Grejaskogens Iebu nere i Kungsbacka, Fjärås. Hon har varit hos oss nu i ca 5 veckor å Chilla ha...

Av kerstin & Conny ek Carlsson - 14 januari 2011 23:24

Ja här var det länge sedan jag var inne, det har varit fullt upp . Fick lägenheten såld i nöd å näppe halv 6 på fredagseftermiddagen en vecka efter utgående tid enligt banken men med lite sharm å tur så ska vi lämna nycklarna den 21 nu. Det ska bli...

Av kerstin & Conny ek Carlsson - 24 augusti 2010 12:54

Ja då har sommaren paserat eller snarare semestern, det har varit bouletävlingar,Boule SM, lydnadstävlingar, agilitytävlingar och husköp. Boule SM var okej vi kom ur gruppen för det mesta och Conny kom bland de 25 bästa i Sverige i Singeln. Det var...

Av kerstin & Conny ek Carlsson - 13 augusti 2010 23:38


Äntligen har vi hittat vårat hus å budgivningen gick i vår väg. Till Ösmo drar flyttlasset den 1 November. Men innan dess måste vi få våran lägenhet såld så nu fäjas det å putsas det som bara den. Det är fokus nu på att någon köper våran 4 rok på 7...

 VI NOLLADE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!       EN HALV SEKUND FRÅN EN PINNE FAN,FAN Å ÅTER FAN  .  MEN VI NOLLADE   Tävlade på Stockholm södra ,Ågesta i går kväll och kom på 12:e plats av 73 starter på 36sek tog loppet den som fic...

Presentation

Besöksstatistik

Fråga mig

0 besvarade frågor

Nynäs väder

Vädret Nynäshamn

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2009 >>>

Länkar

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Sök i bloggen

Omröstning

Tar ni hundägare upp efter er?
 Alltid, men har glömt påse någon gång men gått tillbaka och plockat upp senare.
 Ibland,inne i stan där folk går.
 Aldrig, det där får du ta med hunden.

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se