Direktlänk till inlägg 14 maj 2009

1:a PRIS 160 Poäng !!!!!!!!!!!

I går kväll hade bruks en lossas tävling i lydnad och jag ( Kerstin ) och Chilla gick. Det var första gången för oss båda men jag var inte nervös men chilla bara tittade efter Conny. Vi får gå och gömma oss om vi skall vara uppe båda två på tävlingar tror jag. Först var det platsliggningen, där blev det 10 fast hunden bredvid gick upp hon är så duktig, sen var det tandvisningen 9 att hon inte kan sitta still.

Vi hade start nr 6 så vi satte in henne i bilen igen å tog ut henne när det bara var två starter kvar. Linförheten gick så där hon kan mycket bättre där blev det bara en 7.sen läggande fick jag DK vet inte vad jag gjorde för fel kanske vände huvudet för mycket? 8,5 .Inkallningen fick vi 9 och Dk gjorde något med vänster hand tydligen, ställande gick hon några steg 7. Apporten är hon inte klar i så där blev det en 0 hon bara puttar på den med nosen.

Hopp över hinder blev 9,5 och helheten 9 så hela 160 poäng, synd att det inte var en riktig tävling Chilla är ju bäst. Det var riktigt kul så det blir att anmäla till fler tävlingar om det går så här bra, behöver finslipa både på Chilla och på mig jag måste stå still med alla händer och huvud. Läger in lite bilder på lossas tävlingen å dommarprotokollet.


 
ANNONS
 
Inger Pippi Elektra &Cocos

Inger Pippi Elektra &Cocos

14 maj 2009 10:39

Woov så bra!!
Jättegrattis till dom fina poängen..nu måste ni ut och tävla!!
Pussa om underverket från oss!!
Har ni bokat något MH??

http://olsen.bloggagratis.se

 
Benga & Chip

Benga & Chip

15 maj 2009 22:37

Grattis syrran säger brorsan Chip. Husse håller på att träna mig, men vi får nog vara glada om vi kan få ihop 100 poäng... Får se när vi ska ut och tävla första gången - kanske 5 juni (lokal klubbtävling) annars 9 juli Järvsö när vi är på Cefeus kennelläger.

Ha det bra så länge

http://www.soltorp.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Jaha då har man blivit med valp igen har ju nästan glömt bort hur det var med all pink å bajs inne :( Akila är den nya stjärnan är i från Midimys Mea å Grejaskogens Iebu nere i Kungsbacka, Fjärås. Hon har varit hos oss nu i ca 5 veckor å Chilla ha...

Av kerstin & Conny ek Carlsson - 14 januari 2011 23:24

Ja här var det länge sedan jag var inne, det har varit fullt upp . Fick lägenheten såld i nöd å näppe halv 6 på fredagseftermiddagen en vecka efter utgående tid enligt banken men med lite sharm å tur så ska vi lämna nycklarna den 21 nu. Det ska bli...

Av kerstin & Conny ek Carlsson - 24 augusti 2010 12:54

Ja då har sommaren paserat eller snarare semestern, det har varit bouletävlingar,Boule SM, lydnadstävlingar, agilitytävlingar och husköp. Boule SM var okej vi kom ur gruppen för det mesta och Conny kom bland de 25 bästa i Sverige i Singeln. Det var...

Av kerstin & Conny ek Carlsson - 13 augusti 2010 23:38


Äntligen har vi hittat vårat hus å budgivningen gick i vår väg. Till Ösmo drar flyttlasset den 1 November. Men innan dess måste vi få våran lägenhet såld så nu fäjas det å putsas det som bara den. Det är fokus nu på att någon köper våran 4 rok på 7...

 VI NOLLADE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!       EN HALV SEKUND FRÅN EN PINNE FAN,FAN Å ÅTER FAN  .  MEN VI NOLLADE   Tävlade på Stockholm södra ,Ågesta i går kväll och kom på 12:e plats av 73 starter på 36sek tog loppet den som fic...

Presentation

Besöksstatistik

Fråga mig

0 besvarade frågor

Nynäs väder

Vädret Nynäshamn

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2009 >>>

Länkar

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Sök i bloggen

Omröstning

Tar ni hundägare upp efter er?
 Alltid, men har glömt påse någon gång men gått tillbaka och plockat upp senare.
 Ibland,inne i stan där folk går.
 Aldrig, det där får du ta med hunden.

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se