Direktlänk till inlägg 5 juli 2009

Chilla klarade äntligen platsliggningen!!!!

Nu har vi övat i en vecka sedan vi var i Vimmerby på att lägga Chilla överallt där det är både störning av hundar mäniskor och barn å i dag gav det resultat hon låg i hela långa 2 minuter vad jag var glad efteråt.

Ja det var Nynäshamns skärgårdscup 2009 det var den bästa tävlingen jag och Conny har varit på den var så bra upplagd å banerna var så bra utplacerade så har ni alla kelpie ägare vägarna förbi Nynäshamn år 2010 eller ni bara måste boka denna helg.

Det var kelpiesar från Katrinehom , södertälje, Åre och Nynäshamn dem var överallt det var så kul å se dem allihopa från 1:an till Elit, men Chilla var bäst när hon låg på platsen i dag.

Conny körde i går och jag idag med Chilla, i går kröp hon på platsen å fick bara en 5:a men han grejade ställandet med en 10:a men i dag så grejade hon en 10:a på paltsen men jag sabbade nog ställandet där vi fick en5:a  poängen blev 155 igår och 159,5 idag faaannnn ½ poäng från 1:apris suukkk.

Nu lägger vi 1:an åt sidan å börjar öva in apelllydnad ska kvala in till kursen den 20 augusti å sen börjar vi öva för 2:an det är lite fler roliga moment som är lite fart i det gillar Chilla.

Å Nu har min SEMESTER börjat men den började inge bra åkte ner till NynäsAkuten i fredags å undrade vad som hände med mitt lår en liten blodåder blev bara störe å störe.

Sjuksystern sa att det inte var någon fara men när jag påpekade att jag hade diabetes så kanske läkaren skulle titta påt. Läkaren konstaterade på en gång att det var en ytlig blodprop, troligen av p-sprutan jävla skit man stoppar i sin kropp!!! Men vilken sjukvår hade blivit hemskickad av systern men läkaren blev jag medisinerad med sprutor i 20 dagar som skulle hemma denna blodprop. Tänk jag som bara är 31 vad kommer näst på turmen jag får tänka på Chilla som var så duktig å på min lilla slänt utanför som börjar att ta form med alla blommor. Å nu väntar vi bara på att SM -boule i växjö ska börja den 19 juli det ska bli så kul.

 
ANNONS
 
Benga & Chip

Benga & Chip

7 juli 2009 14:18

Kul att det löst sig med platsliggningen, och vilken snygg kelp på bilderna (red & tan) ser nästan ut som mig.

Ha det bra på semestern!

http://www.soltorp.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Jaha då har man blivit med valp igen har ju nästan glömt bort hur det var med all pink å bajs inne :( Akila är den nya stjärnan är i från Midimys Mea å Grejaskogens Iebu nere i Kungsbacka, Fjärås. Hon har varit hos oss nu i ca 5 veckor å Chilla ha...

Av kerstin & Conny ek Carlsson - 14 januari 2011 23:24

Ja här var det länge sedan jag var inne, det har varit fullt upp . Fick lägenheten såld i nöd å näppe halv 6 på fredagseftermiddagen en vecka efter utgående tid enligt banken men med lite sharm å tur så ska vi lämna nycklarna den 21 nu. Det ska bli...

Av kerstin & Conny ek Carlsson - 24 augusti 2010 12:54

Ja då har sommaren paserat eller snarare semestern, det har varit bouletävlingar,Boule SM, lydnadstävlingar, agilitytävlingar och husköp. Boule SM var okej vi kom ur gruppen för det mesta och Conny kom bland de 25 bästa i Sverige i Singeln. Det var...

Av kerstin & Conny ek Carlsson - 13 augusti 2010 23:38


Äntligen har vi hittat vårat hus å budgivningen gick i vår väg. Till Ösmo drar flyttlasset den 1 November. Men innan dess måste vi få våran lägenhet såld så nu fäjas det å putsas det som bara den. Det är fokus nu på att någon köper våran 4 rok på 7...

 VI NOLLADE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!       EN HALV SEKUND FRÅN EN PINNE FAN,FAN Å ÅTER FAN  .  MEN VI NOLLADE   Tävlade på Stockholm södra ,Ågesta i går kväll och kom på 12:e plats av 73 starter på 36sek tog loppet den som fic...

Presentation

Besöksstatistik

Fråga mig

0 besvarade frågor

Nynäs väder

Vädret Nynäshamn

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2009 >>>

Länkar

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Sök i bloggen

Tidigare år

Omröstning

Tar ni hundägare upp efter er?
 Alltid, men har glömt påse någon gång men gått tillbaka och plockat upp senare.
 Ibland,inne i stan där folk går.
 Aldrig, det där får du ta med hunden.

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se