Direktlänk till inlägg 14 februari 2010

Chilla är så duktig!!!!

Av kerstin & Conny ek Carlsson - 14 februari 2010 23:38

Chilla klarade alla 12 slalom pinnarna när vi tränade i ridhuset i morse , man blir så glad när man ser vad träning kan göra underverk önskar att jag hade ett A-hinder och ett balanshinder hemma så kontakt övningarna satt, men det kommer väll med tiden. 12 pinnar är ju i alla fall bra nu måste vi öva på att jag kommer in på vänster sida , det går inte lika bra. Bara den här förbanade snön kan försvinna , läste i Aftonbladet att det kan ta lång tid suck. När kommer vår ska lämna in om semester perioden i morgon käns lite väl tidigt att planera inför sommaren när man inte ser någon början. Men falun veckan är ju iallafall bokad så då blir det iallafall en vecka där. Få se vad det blir sen.


Fick logga in igen glömde ju att det var alla hjärtans dag i dag, jag köpte blommor till oss båda 10 rosor med lite vitt gräs, få se hur länge de står tänk att blommorna blir dubbelt så dyra denna dar ett konstigt jipo. Chilla fick en lite nallebjörn och jag fick lite lotter av Conny. Tyvärr blev det ingen resa eller ett deltids jobb bara 60kr ska nog byta mot fler lotter. Puss på dig ute i kylan Conny.

Ska försöka vända lite på dygnet nu men jag är as trött ska redan i morgon måndag börja jobba natt , det blir 4 nätter denna vecka det blir tungt. natti natt

 
ANNONS
 
Ingen bild

Conny

15 februari 2010 00:21

Trodde nallen var till mig, ska ta ett snack med odjuret om saken. Hon e grym i slalom mot förut, man fick offra ett stilrent hem. Det kanske det är värt, Puss

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Jaha då har man blivit med valp igen har ju nästan glömt bort hur det var med all pink å bajs inne :( Akila är den nya stjärnan är i från Midimys Mea å Grejaskogens Iebu nere i Kungsbacka, Fjärås. Hon har varit hos oss nu i ca 5 veckor å Chilla ha...

Av kerstin & Conny ek Carlsson - 14 januari 2011 23:24

Ja här var det länge sedan jag var inne, det har varit fullt upp . Fick lägenheten såld i nöd å näppe halv 6 på fredagseftermiddagen en vecka efter utgående tid enligt banken men med lite sharm å tur så ska vi lämna nycklarna den 21 nu. Det ska bli...

Av kerstin & Conny ek Carlsson - 24 augusti 2010 12:54

Ja då har sommaren paserat eller snarare semestern, det har varit bouletävlingar,Boule SM, lydnadstävlingar, agilitytävlingar och husköp. Boule SM var okej vi kom ur gruppen för det mesta och Conny kom bland de 25 bästa i Sverige i Singeln. Det var...

Av kerstin & Conny ek Carlsson - 13 augusti 2010 23:38


Äntligen har vi hittat vårat hus å budgivningen gick i vår väg. Till Ösmo drar flyttlasset den 1 November. Men innan dess måste vi få våran lägenhet såld så nu fäjas det å putsas det som bara den. Det är fokus nu på att någon köper våran 4 rok på 7...

 VI NOLLADE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!       EN HALV SEKUND FRÅN EN PINNE FAN,FAN Å ÅTER FAN  .  MEN VI NOLLADE   Tävlade på Stockholm södra ,Ågesta i går kväll och kom på 12:e plats av 73 starter på 36sek tog loppet den som fic...

Presentation

Besöksstatistik

Fråga mig

0 besvarade frågor

Nynäs väder

Vädret Nynäshamn

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2010 >>>

Länkar

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Sök i bloggen

Omröstning

Tar ni hundägare upp efter er?
 Alltid, men har glömt påse någon gång men gått tillbaka och plockat upp senare.
 Ibland,inne i stan där folk går.
 Aldrig, det där får du ta med hunden.

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se