Direktlänk till inlägg 16 april 2010

3 St skottkärror men ändå ingen vinst

Av kerstin & Conny ek Carlsson - 16 april 2010 17:40

Gick upp kl 4 å åkte till Botkyrka, mellan halvsex och halv sju skulle man komma med sin skott kärra och skriva vad som var bra med Bauhaus med 5 ord. Conny åkte till Brukshundsklubben där i Botkyrka det ska ju tävlas där i helgen för Chilla det gick ju åt pip svängen i torsdags i Haninge hon stack från platsen å trodde att en åhörare var jag men jag var ju hemma så tokigt det kan bli. När de hade tränat färdigt var det klart för lottdragningen, 10 st kunde vinna 10 000 kr var så jag hade till och med köpt en ny skottkärra för bara 99kr men tyvärr har vi ingen tur i dag heller skulle ha tagit med Connys mamma hon har ju tur jämt.

        


Hemvägen  blev vi avsläpta i Västerhaninge där tågen var instälda och försenade så vi sov båda två när tåget rullade.


I dag har det regnat haglat och solen har varit framme och värmt, å blommlådorna håller på att ta plats  


Men det är lite svårt att göra allt med höger hand, stygnen är borta eller närmare sakt de hade släpt då nu får ,   jag gå med lite större bandage så det läker bra.

  

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Jaha då har man blivit med valp igen har ju nästan glömt bort hur det var med all pink å bajs inne :( Akila är den nya stjärnan är i från Midimys Mea å Grejaskogens Iebu nere i Kungsbacka, Fjärås. Hon har varit hos oss nu i ca 5 veckor å Chilla ha...

Av kerstin & Conny ek Carlsson - 14 januari 2011 23:24

Ja här var det länge sedan jag var inne, det har varit fullt upp . Fick lägenheten såld i nöd å näppe halv 6 på fredagseftermiddagen en vecka efter utgående tid enligt banken men med lite sharm å tur så ska vi lämna nycklarna den 21 nu. Det ska bli...

Av kerstin & Conny ek Carlsson - 24 augusti 2010 12:54

Ja då har sommaren paserat eller snarare semestern, det har varit bouletävlingar,Boule SM, lydnadstävlingar, agilitytävlingar och husköp. Boule SM var okej vi kom ur gruppen för det mesta och Conny kom bland de 25 bästa i Sverige i Singeln. Det var...

Av kerstin & Conny ek Carlsson - 13 augusti 2010 23:38


Äntligen har vi hittat vårat hus å budgivningen gick i vår väg. Till Ösmo drar flyttlasset den 1 November. Men innan dess måste vi få våran lägenhet såld så nu fäjas det å putsas det som bara den. Det är fokus nu på att någon köper våran 4 rok på 7...

 VI NOLLADE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!       EN HALV SEKUND FRÅN EN PINNE FAN,FAN Å ÅTER FAN  .  MEN VI NOLLADE   Tävlade på Stockholm södra ,Ågesta i går kväll och kom på 12:e plats av 73 starter på 36sek tog loppet den som fic...

Presentation

Besöksstatistik

Fråga mig

0 besvarade frågor

Nynäs väder

Vädret Nynäshamn

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2010 >>>

Länkar

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Sök i bloggen

Omröstning

Tar ni hundägare upp efter er?
 Alltid, men har glömt påse någon gång men gått tillbaka och plockat upp senare.
 Ibland,inne i stan där folk går.
 Aldrig, det där får du ta med hunden.

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se